Bilsalg

Vi har 40 års erfaring med bilbranchen

​Leder du efter en bilforhandler, som tilbyder salg af brugte biler? Så kan vi hjælpe dig. Hos Borup Auto finder du et moderne bilhus, der har mere end 40 års erfaring i branchen, og vi har et bredt udvalg af nyere brugte biler til salg.

Vi holder til i Borup, men vi har også kunder fra blandt andet Roskilde, Køge, Ringsted og omegn. Du kan være en privat kunde, men vi sælger også gerne til en virksomhed.

Klargøring og service sker på eget værksted

Vi har stor ekspertise med salg af brugte biler, og vi forhandler alle mærker – både de billige og de mere eksklusive. Vi har et mindre udvalg på vores hjemmeside, da bilerne jævnligt bliver udskiftet. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det, som du søger. Måske har vi drømmebilen stående, eller måske kan vi skaffe den.

​Vi udfører selv klargøring, service og eventuelle reparationer på de biler, som vi har i vores bilsalg. Det sker på vores eget værksted, og vi kan også servicere din nye bil i fremtiden. Værkstedet råder over moderne faciliteter og udstyr, herunder udstyr fra Bosch og Autodata. Det gør os i stand til at servicere alle bilmærker professionelt og effektivt.

Hør mere om vores salg af brugte biler

​Køb brugt bil hos os, hvis du ønsker en seriøs forhandler med et moderne værksted. Kontakt os gerne for at høre mere om vores salg af brugte biler og om vores udvalg. Så kan vi hjælpe dig med at finde præcis den bil, som du ønsker. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os