Praktisk dækopbevaring med hjulskift

Vores løsning med dækopbevaring er ikke kun sikker, men også utrolig praktisk. Vi står klar til at skifte dine dæk, når du kontakter os. Du slipper for besværet med at transportere og skifte dine dæk selv. Med vores løsning får du også muligheden for nemt at få foretaget hjulskift, når det er nødvendigt. Vi tilbyder en integreret service, hvor vi opbevarer og skifter dine dæk efter behov, så du kan bruge din tid på andre ting.

Dækhotel løser pladsmangel

Vi kender alle til det dilemma, det er at skulle finde plads til vinter- eller sommerdæk derhjemme. Dæk fylder og optager unødvendig plads, som du måske hellere ville bruge anderledes. Med vores dækopbevaring slipper du for besværet med at finde plads til dine dæk derhjemme. Du kan nu frigive pladsen og bruge den til noget langt mere værdifuldt, mens vi passer på dine dæk året rundt.

4 gode råd til opbevaring af dine dæk

Når det kommer til opbevaring af dine dæk, er der visse forhold, du bør have styr på. Du kan nemlig forlænge levetiden og ydeevnen ved at opbevare dem korrekt.

  • Hæng eller brug stativ, så undgår du at dine dæk blive skæve
  • Stående position, hvis dine ikke har fælge på
  • Opbevar dine dæk mørkt, køligt og tørt
  • Rengøring dem inden opbevaring

Sikker opbevaring hele året

Hvis du ikke har mulighed eller ønsker at opbevare dine dæk hjemme hos dig selv, så kan du være sikker på at de bliver opbevaret korrekt året rundt hos os. Vi sørger for at passe godt på dine dæk, uanset om det er sommer eller vinter. Med vores dækopbevaring behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine dæk opbevares korrekt – det klarer vi for dig.
 

Søger du en nem løsning, så kontakt os i dag

Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at frigive pladsen derhjemme og samtidig sikre dine dæk? 

Ring og hør mere om vores dæklager allerede i dag. Du kan kontakte os på telefon 57526414 eller sende en mail til borupauto@borupauto.dk

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.