Kend reglerne for omsyn

Når din bil skal igennem et omsyn, er det vigtigt at være opmærksom på de regler og krav, der gælder. Med et omsyn sikrer du, at din bil lever op til de lovbestemte sikkerheds- og miljømæssige standarder, som myndighederne har fastsat. 

Ifølge loven kræves det, at du udbedrer fejl og mangler, som synsrapporten fra det første bilsyn påpeger, før din bil kan godkendes til kørsel igen. Det er derfor afgørende, at du får foretaget eventuelle reparationer eller ændringer inden omsyn for at undgå forsinkelser eller afvisning af bilen. 

Hos Borup Auto sørger vi for, at vi udfører omsyn i overensstemmelse med alle gældende regler og krav, så du kan være tryg ved, at din bil er i lovlig stand, når du forlader vores autoværksted.

Er der frist på omsyn?

Du har op til 33 kalenderdage til at få din bil godkendt ved et omsyn. Hvis din bil ikke bestod det periodiske syn første gang, kan du trygt få lavet omsyn hos os. Det er vigtigt at medbringe synsrapporten, så vi kan sikre os, at alle påkrævede reparationer bliver udført. 

Heldigvis tager selve omsynet ikke særlig lang tid, da vi kun fokuserer på de specifikke fejl eller mangler, der forhindrer din bil i at bestå synet første gang.

Hvad er prisen på omsyn?

Omsyn er normalt billigere end det periodiske syn. Dog skal du være opmærksom på, at prisen ikke inkluderer omkostningerne på udbedring af de fejl og mangler, der forhindrede din bil i at blive godkendt ved første syn. 

Prisen afhænger selvfølgelig af kompleksiteten af reparationerne, der er behov for.

Pris for omsyn 250,- inkl. moms

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til omsyn, som for eksempel om man må køre i en bil inden omsyn? Eller ønsker du at booke en aftale, så kontakt os på telefon 57526414 eller skriv en mail til borupauto@borupauto.dk

Lad os hjælpe dig med at få din bil godkendt og klar til at køre sikkert på vejene igen.

Klik her for at booke online