Omsyn

Hvis din bil ikke er blevet godkendt under det almindelige, periodiske bilsyn, så er det nødvendigt med et omsyn. Hos Borup Auto kan vi hjælpe dig med at gøre din bil klar til omsyn, uanset om du kommer fra Roskilde, Køge, Ringsted eller omegn.

Hvorfor er det nødvendigt at få omsynet bilen?

Hvis der ved det oprindelige syn af bil er blevet konstateret fejl eller skader, som skal udbedres, før bilen kan komme igennem et syn, så er det nødvendigt, at der inden omsynet bliver taget handling på det, der står i synsrapporten, som skal udbedres, for at kørsel i bilen er lovlig.

Hvor lang tid har man til at få omsynet sin bil?

Du har op til 33 kalenderdage til at få din bil godkendt ved et omsyn. Er din bil ikke blevet godkendt til synet første gang, kan du få den omsynet hos os. 

Husk at medbringe synsrapporten.

Selve omsynet tager ikke ret lang tid, fordi der kun bliver kigget på de fejl eller mangler, som gjorde, at bilen ikke kunne bestå synet i første omgang.​

Hvad koster omsyn?

Et omsyn er som regel billigere end det første syn, men til den endelige pris kommer der naturligvis også en regning på udbedring af de fejl og mangler, som gjorde, at bilen ikke bestod det første syn. Vores priser på udbedring af fejl eller skader afhænger af, hvor omfattende reparationer der er behov for.

Pris for omsyn: kr. 250,- inkl. moms.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 57 52 64 14  eller skrive en e-mail til borupauto@borupauto.dk , hvis du har nogle spørgsmål omkring omsyn, eller hvis du ønsker at høre mere om priser eller lignende. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan også booke en tid til omsyn online via vores bookingside.

Klik her for at booke online.